Fejlesztői kézikönyv 6.2

XML Referencia 6.2

Effector Studio 3.2 összefoglaló

Effector Studio 3.2 kézikönyv

Fejlesztői kézikönyv 5.5

XML referencia 5.5

Effector Studio 2.0 kézikönyv

Effector Studio 2.0 összefoglaló

DocumentStoreSettings 6.1

Az XML csomag gyökér könyvtárában egy DocumentStoreSettings.xml fájlban kell megadni azokat a beállításokat, hogy a rendszerbe feltöltött dokumentumoknak mi legyen a végleges helyük, és mi legyen a végleges nevük.

/DocumentStoreSettings

Gyökér node. Ez fogja össze az egyes dokumentum típusokhoz tartozó beállításokat.

DocumentStoreSettings/DocumentStoreSetting

Egy dokumentumtípus beállításait tartalmazza: hova, milyen névvel mentse a rendszer a feltöltés után.

DocumentStoreSettings/DocumentStoreSetting/IsDefault (Boolean)

Ezzel beállítással tudjuk megadni, hogy minden olyan dokumentum típus esetén, amelyre nincs egyedi beállítás milyen paraméterek legyenek érvényben.

DocumentStoreSettings/DocumentStoreSetting/DocumentObjectType (String)

A dokumentum típusa (Document tábla ObjectType oszlopa). Köteletző beállítás, ha az IsDefault beállítás értéke false vagy nincs IsDefault beállítás.

/DocumentStoreSettings/DocumentStoreSetting/TargetPathTemplate (RuleValueType)

Ebben a szabályban kell definiálni a dokumentum végleges helyét a fájlrendszerben. A helyet mindig a szerveren kell értelmezni.

/DocumentStoreSettings/DocumentStoreSetting/TargetFileNameTemplate (RuleValueType)

Opcionális node. Ebben a szabályban kell definiálni a dokumentum új fájlnevét (pl. becsatolás után a fájl neve legyen az iktatószám).

Példa

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?> <DocumentStoreSettings xmlns="http://effector.hu/schema/ns/DocumentStoreSettings"> <DocumentStoreSetting> <IsDefault>true</IsDefault> <TargetPathTemplate type="" return="" default=""></TargetPathTemplate> <TargetFileNameTemplate type="" return="" default=""></TargetFileNameTemplate> </DocumentStoreSetting> <DocumentStoreSetting> <DocumentObjectType></DocumentObjectType> <TargetPathTemplate type="" return="" default=""></TargetPathTemplate> <TargetFileNameTemplate type="" return="" default=""></TargetFileNameTemplate> </DocumentStoreSetting> </DocumentStoreSettings>

  • Legutóbb frissítve: 21 hét 2 napja
  • Effector